Een vliegtuigje voor Bas over het Utopia terrein

Een vliegtuigje voor Bas over het Utopia terrein

We hebben al even niets meer van ons laten horen, het mooie weer is de oorzaak. Maar als nieuwssite kunnen we natuurlijk niet achterblijven dus gaan we snel het een en het ander omschrijven. Zo zit Bas vanaf vandaag één jaar in Utopia! En dat is zijn fans ook niet ontgaan want er is een vliegtuigje geregeld zoals we dat wel eerder hebben gezien. Een aantal bewoners kijken raar op als ze een vliegtuigje zien aankomen. Al snel wordt duidelijk dat deze voor Bas bedoeld is door de boodschap die het vliegtuigje meesleept.  “Onze Bas één jaar in Utopia. Liefde en trots!” is de boodschap. Bas wordt snel geattendeerd op het feit dat deze bijzondere boodschap voor hem is. Blij kijkt Bas naar de boodschap, jeetje wat vet dit stamelt hij. Echt heel cool voegt hij eraan toe.

Maar er hebben zich nog meer verrassingen afgespeeld. Zo kreeg Victoria een verrassing geregeld door Rob. Er kwam afgelopen avond namelijk een gospelkoor langs. Rob ontving de zangeressen en hij heeft aan alles gedacht. Binnen stonden er al microfoons opgesteld en zodra Victoria de loods in zou komen zou het koor gaan zingen. Victoria was erg verrast en blij met het optreden. De kosten voor dit koor? Zo’n kleine 300 euro… Maar dat mag de pret niet drukken. Van beide gebeurtenissen hebben we overigens nog filmpjes zodat je alles nog eens terug kunt kijken.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 16    Gemiddelde: 2.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
  1. anneke at 22:17

    Even 300,00 euro voor iemand die 4 dagen weg is geweest, betaald Rob dit.
    Ze heeft daar “goed”werk gedaan maar om dam bij terug komst even 300,00 er tegen aan te gooien
    ze hadden beter een mooie bos bloemen kunnen geven.
    Maar ja Rob kan doen wat hij wil.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *