Bas krijgt een videoboodschap van zijn oma

Bas krijgt een videoboodschap van zijn oma

Bas wordt vandaag extra in het zonnetje gezet. Zo vloog er al een vliegtuigje over het terrein met een leuke boodschap omdat hij één jaar in Utopia verblijft maar er is nog meer. Do heeft  namelijk post voor Bas gevonden en besluit hem snel te halen.

Het is namelijk niet de normale post wat de bewoners gewend zijn maar een videoboodschap. Schat mag ik je even lenen roept Do richting Bas. Bas zijn interesse is gelijk gewekt en vraagt nieuwsgierig of het iets leuks is. Je cadeautje is vervoegd antwoordt Do. Echt waar? En wat nu dan? vraagt Bas met enige spanning in zijn stem. Ga maar even zitten zegt Do als ze bij de computers aangekomen zijn. Bas klikt vervolgens vol spanning de videoboodschap aan. Het is speciaal voor zijn 1-jarig bestaan in Utopia. Zodra hij zijn oma in beeld ziet, begint hij breed te glimlachen. Arm in arm met Do kijkt hij de hele video lachend af. Ik vind je oma grappig! merkt Do tussendoor op. Na de video geeft Do hem ook nog een briefje van zijn oma. Ik had je gevraagd wat je het liefst wilde en dat was contact met je oma zegt Do na het lezen van de brief. Bas geeft haar een kus als bedankje. En Bas is extra verrast op deze mooie dag! Mocht er nog een video van deze gebeurtenis komen zullen we deze in dit bericht plaatsen. Zien we je later even terug? Niets meer missen van wat er in Utopia gebeurd? Dan kun je ons  gratis en voor niets volgen op Facebook en Twitter!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *