Cemal is niet verdrietig door relatie pauze met Romy

Cemal is niet verdrietig door relatie pauze met Romy

Cemal en Romy hebben een tijdelijke relatie pauze. Hier schreven we al eerder over. Nu wat later op de dag besprak Cemal dit voorval met Gina en Rob in het zonnetje…

Terwijl Gina en Rob liggen te zonnen naast Baas Beach komt Cemal aangelopen. Gina vraagt zodra ze hem ziet hoe het met hem gaat. Cemal vertelt dat hij er relaxt onder is.Ik heb tegen haar gezegd, dat ik haar als een maatje van me zie, en dat blijft zo. Ik ga mij er in ieder geval geen zorgen meer om maken. Ben blij dat zij het eruit heeft kunnen spitten, zij zat er meer mee dan ik voegt hij eraan toe. Rob geeft ook zijn reactie, hij denkt dat het meer met Cemal doet dan hij doet blijken. Als je verdrietig bent, dan ben je gewoon verdrietig voegt hij eraan toe. Cemal haalt zijn hand door zijn haren, ja klopt antwoordt hij. Maar ik ben niet echt verdrietig benadrukt hij.Maar ik vind het apart gaat Gina verder, want als ik jou moet geloven, dan zag je huisje, boompje, beestje al staan? Ja legt Cemal uit, want ik voelde het al aankomen deze week, ik voelde die spanning al. Dus ik ging het in mijn hoofd een beetje in kaart brengen. Dan moet je voor jezelf kiezen, want je kan wel bij de pakken neer gaan zitten maar daar heb je niks aan. Nee inderdaad antwoordt Gina, het komt ook wel goed verwacht ze. Ik vind het ook niet erg gaat Cemal verder. Ik ben gewoon blij dat het voorbij is, die spanning vervolgd hij. Die onzekerheid bedoel je vraagt Rob.  Cemal knikt en zegt ja die onzekerheid dat je met haar wil praten, maar ze wil niks zeggen. Verder ben ik nog gewoon Cemal hoor, gewoon happy. Als je niet happy bent dan mag dat ook hè? merkt Gina wat bezorgd op. Cemal schudt het van zich af en begint te lachen.  Ja, maar ik ben gewoon happy hoor. Het is wel de eerste ex met wie ik blijf leven, haha! Misschien krijg ik zo een beter begrip voor vrouwen! Zou het voorgoed voorbij zijn tussen de twee of is het een tijdelijke relatie pauze?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 26    Gemiddelde: 2.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. maria at 09:35

    Ze WIL ruud wel , maar ruud wil HAAR niet. Ze heeft gezien dat camel er niet zo n moeite mee heeft als ze gedacht had. En juist dat kan ze weer niet hebben. Dus wat doet ze?…….. Gaat constant achter cemal aan. Ze stalkt hem als het ware.Ze denkt helemaal niet aan de gevoelens van camel alleen maar aan die van haar. Cemal moet maar eens harder worden en bij zijn besluit blijven om afstand te nemen. Ze maakt hem helemaal gek.

  2. anneke at 22:21

    Gaat ze nu achter Ruud aan.
    Ik begrijp niet wat Ruud daar nu weer doet, krijgen we nu meer oud Utopianen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *