Cemal en Romy spraken over hun “relatiebreuk”

Cemal en Romy spraken over hun “relatiebreuk”

We blikken nog even terug op afgelopen avond, door de zomerhitte hebben we ook wat minder geschreven. Dus tijd om weer het een en het ander in te halen. Zo spraken Romy en Cemal met elkaar over hun relatie. Of hun relatiebreuk of pauze nog goed komt is een beetje de vraag…

Romy besloot het gesprek met Cemal aan te gaan. Ze lijkt er toch een beetje mee te zitten. Naast Cemal in de schommelstoel neemt ze plaats. Hoe gaat ie? Het is wel een beetje raar hè? begint Romy het gesprek. Cemal had Romy niet aan zien komen en schrikt een beetje. Ja antwoordt hij dan, maar het maakt niet uit. We zijn ook te hard van stapel gelopen joh voegt hij eraan toe. Ja, stom hè gaat Romy verder. Maar jij had dit gevoel niet en ik wel. Cemal benadrukt Romy dat ze zich geen zorgen hoeft te maken. Ik zal het al wel een beeetje aankomen en daarom was ik er al op voorbereid legt hij verder uit. Maar we hoeven het toch niet zo awkward te hebben? vraagt Romy na een korte stilte. Cemal kijkt verbaasd, hoe bedoel je awkward? Dat doen we toch niet? Nou, dat is het wel een klein beetje toch? gaat Romy verder. Cemal reageert dat het gewoon even wennen is. Tuurlijk het is kut, maar ik weet dat als ik me er teveel zorgen om ga maken dat ik dan in de put beland en dat wil ik niet voegt hij eraan toe. Romy mompelt iets van ok en dan valt het gesprek even stil. Cemal ziet dat Romy er toch een beetje mee zit en zegt dan ook dat voor haar eigenlijk een last van haar schouders moet vallen. Maar dat ontkent Romy door met haar hoofd te schudden. Ik vind het wel super kut omdat ik ook niet weet waar dit in één keer vandaan komt. Nou, ik weet het wel een beetje waar het vandaan komt, maar ik had niet verwacht dat het zo snel zou komen voegt ze eraan toe. Cemal laat nog eens blijken dat hij er vrede mee heeft en het niet erg vind. Ja, maar ik vind het zo jammer omdat ik het zo leuk met je heb”, zegt Romy. Dat kan nog steeds toch? Gewoon maatjes zijn zoals we hiervoor ook waren. We redden ons wel. En voor nu doen we even gewoon chill sluit Cemal het gesprek af… Zou het ook nog goed komen tussen Cemal en Romy? Of is hun relatie pauze een definitieve breuk?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 24    Gemiddelde: 3.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *