Romy vindt Ruud mysterieus aantrekkelijk

Romy vindt Ruud mysterieus aantrekkelijk

Nog meer nieuws van afgelopen avond, Romy heeft al laten weten dat ze Ruud wel ziet zitten. Ook zouden ze in het verleden zelfs met elkaar gechat hebben. En afgelopen avond hadden Romy en Do een gesprek over hun mede bewoner Ruud.

Dit gesprek vond net als met Cemal op de schommelstoel plaats. Allereerst hebben de twee dames het over Cemal. Dan merkt Romy op dat Cemal af en toe nog zo jong is. En dan zie ik die Ruud daar lopen en dan denk ik daar loopt een echte vent. Do kijkt verbaasd, voel je je aangetrokken tot Ruud vraagt ze. Ja duh antwoordt Romy, zeker! Do wordt er een beetje stil van en Romy ziet de blik van Do en krabbelt al gauw een beetje terug. Ik weet trouwens niet of Ruud iets van mij wil geeft ze toe. Maar ik voel wel een bepaalde aantrekkingskracht tot hem. Hebben jullie wel eens oogcontact? vraagt Do nieuwsgierig. Romy schudt haar hoofd, nee, maar hij is heel erg rustig en zo centraal. Do lijkt het wel te begrijpen, hij is juist dat mysterieuze en dat trekt jou aan concludeert ze. Ja antwoordt Romy, jij snapt het! Ik had vroeger vriendjes die mysterieus waren en waar ik het uit moest trekken vervolgd ze sipjes verder. Do snapt het wel, toen ik hier binnen kwam praatte iedereen met me gaat ze verder. Maar er was maar één iemand die mij geen aandacht gaf en dat was Bas. En op wie ben ik uiteindelijk verliefd geworden? Bas.  Zo is het volgens Romy ook met Cemal gegaan maar jij begrijpt me tenminste wel Do… Wie past er volgens jullie het beste bij Romy? Ruud of Cemal?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 42    Gemiddelde: 3.4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 10 reacties op dit artikel
 1. johan at 08:20

  Romy krijgt zijn loon nog wel…… Ruud gaat die echt wel x opschrijven. hulde voor Ruud gebruiken moet je die die sletjes

 2. RUUDtopifan2014 at 15:31

  ALS allereerste, super move om Ruud terug Te plaatsen in Utopia. Ruud maakt utopia, Ruud haalt heel veel geld binnen om nog niet Te spreken over vele kijkcijfers. Ruud is Utopia. Wie nstuurt Ruud nou maar huis. ELSEWIEKE (mwuhaha)… En romy, hoe zal ik het netjes proberen Te zeggen. Kind Ken jij schaamte? Heel Nederland kan zien hoe jij met mannen omgaat. Heel Nederland kan meekijken hoe harteloos jij cemal laat vallen meteen nadat Ruud binnen kwam. ALS je het aan jij vraagt, Romy is beide mannen niet waard. Wat je heeft krijg je terug Romy. Let maar op en sterkte jij… Heel veel sterkte

 3. lena at 13:03

  Bah ze valt echt door de mand. Hoop dat cemal gauw iemand anders vindt want hij verdient echt beter. Wat ze in Ruud ziet mag Joost weten.

 4. Martje at 12:51

  Als ze nu met Ruud zou gaan zou dat heel gemeen zijn tegenover Cemal. Ze moet zich gaan concentreren op Utopia i.p.v. op de Jongens. Ze laat zich nu niet van een goede kant zien. Iemand moet haar even met beide voeten op de grond zetten.

 5. Aleid at 09:26

  Volgens mij geen van de 2 het wordt tijd dat ze laat zien dat ze op eigen benen kan staan voor ze zich weer in de armen van een andere man stort

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *