Cartopia is begonnen!

Cartopia is begonnen!

Een nieuwe dag in Utopia is aangebroken, en vandaag staat er weer een evenement op het programma. Want ondanks het feit dat het Moederdag is staat Cartopia op de planning. Een evenement georganiseerd door Gert-Jan. Hij leidt dan ook alles in goede banen met behulp van zijn mede bewoners. Hij wijst de auto’s een plekje toe en de laatste voorbereidingen worden getroffen. Het woord zegt het al, vandaag zijn er verschillende mooie en dure bolides te bewonderen in Utopia. Op verschillende plaatsen op het Utopia terrein zijn mooie auto’s te zien. De meest exclusieve en unieke wagens van Nederland zijn aanwezig welke na een strenge selectie zijn uitgekozen.  Voor iedereen is er wat, van sportwagens tot oude muscle cars. En aan de vrouwen is ook gedacht omdat het Moederdag is want er zijn ook vrouwen dingen op het terrein te vinden. Zo zijn er verschillende demo’s voor de vrouwen over make-up nagels, spraytan en ga zo maar even door. Om 11 uur gaat het terrein open en het evenement is rond 17:00 uur afgelopen. En van elk kaartje wat verkocht is zal €1,50 naar het goede doel gaan. Deze keer naar de stichting against cancer. Mochten er tijdens dit evenement nog bijzondere dingen gebeuren komen we er uiteraard bij je op terug. Hou de website dus regelmatig in de gaten of volg ons even op Facebook en Twitter. Zo blijf je gratis en voor niets op de hoogte van het laatste Utopia nieuws! En voor alle moeders, namens Utopiatvshow een fijne dag toegewenst! 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 16    Gemiddelde: 2.8/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *