Cemal gaat Romy voorlopig met rust laten

Cemal gaat Romy voorlopig met rust laten

Terwijl Cartopia inmiddels al even aan de gang is blikken we nog even terug op wat eerder vanmorgen. Cemal en Rowena hebben de koeien verzorgd. Al snel gaat het over mede bewoner Romy en in het bijzonder hun relatiebreuk…

Rowena begint over de relatiebreuk, stel dat je je beseft dat je toch met haar verder wil moet je zorgen dat zij weer emotioneel op trek is. Cemal vertelt vervolgens dat hij al een gesprek met Do heeft gehad. Do gaf toen aan dat zij met Bas ook zo uit elkaar is gegaan en het daarna weer opgepakt heeft. Klopt antwoordt Rowena, dat was meer van Bas zijn kant. Toen reageerde Do net zoals jij, nee hoor ik vind het helemaal niet erg.Ik Ik denk dat ik vier dagen mijn bed niet uit zou komen als mijn vriend de relatie verbreekt voegt ze eraan toe. Hier moet ik de problemen onder ogen zien gaat Cemal verder. Thuis hoefde dat niet. Daar had ik andere dingen gedaan om het te verwerken. Ben blij dat ik dat hier niet kan doen. En toch merkt Rowena dat Cemal verder wil met Romy. Dat zou ik wel fijn vinden geeft hij vervolgens toe. Maar ik kan er toch niks aan doen. Take it easy adviseert Rowena dan, Romy zal eerst alles op een rijtje moeten zetten. Wees er als vriend voor haar. Maar Cemal denkt dat het beter is als hij Romy voorlopig met rust laat…

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 41    Gemiddelde: 3.6/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. anneke at 12:09

    Cemal moet niet weer met Romy gaan beginnen.
    Bij binnen komst binnen 2 dagen al het bed delen, en nu komt er iemand die ouder is en nu willen over stappen.
    Ze wist toch dat hij jonger was (2 jaar) en nu zeggen hij is nog te jong .
    En dan verbieden om filmpjes te maken, want hij is( was ) van haar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *