Ruud is al plannetjes aan het smeden

Ruud is al plannetjes aan het smeden

Tijdens Cartopia zijn vrijwilligers Anne en Petra er ook om de bewoners te ondersteunen. Ze hebben ook vernomen dat Ruud nieuwe bewonwr geworden is en gaan het gesprek met hem aan.

Tante Anne en Petra lopen tijdens Cartopia naar Ruud toe. Wij gaan even met je babbelen. Wat je allemaal wil gaan doen. Daar zijn we heel nieuwsgierig naar begint Petra. Kom we gaan even naar de koeien stelt Ruud dan voor. Dat vinden de twee dames wel een goed plan en lopen samen die kant op. Eenmaal bij de koeien aangekomen opent tante Anne het gesprek. Waarom ben je weer terug gekomen? vraagt ze. En Petra vult haar aan, vindt je het niet raar? Omdat je er al in hebt gezeten. Het voelt niet anders antwoordt Ruud. Ik zat thuis wat Utopia te kijken en vond dat het wel weer wat spanning kon gebruiken voegt hij eraan toe. De dames beginnen te lachen. En toen dacht ik, wie kan er voor spanning zorgen? Dat ben ik gaat Ruud verder. En dat gaat ook wel komen benadrukt hij en  zegt dat hij er nu anders in staat, ik ben veel relaxter. Anne en Petra zijn ook erg benieuwd naar Ruud zijn eerste indruk van de groep. Mijn eerste indruk? De eerste avond was er een feestje en vond ik iedereen maar vervelend antwoordt Ruud. Tot nu toe heb ik nog met niemand iets negatiefs ervaren. Met de jongens kan je ook allemaal opschieten?”, vraagt Anne. Ja zegt Ruud maar ik ben liever lekker alleen. Heb je met niemand een klik? vraagt Petra door. Bas, Cemal en Vic vind ik erg tof vertelt Ruud. Maar ik heb wel wat meer tijd nodig om ze te leren kennen. Ik zal er een of twee uitkiezen waar ik wat closer mee wordt. Ook laat hij weten dat hij de groep tijd gunt om aan hem te wennen. Maar ik zal mijn aanwezigheid goed laten voelen verzekerd hij. Maar dat hoeft niet negatief te zijn. Ik weet nog niet zo goed wat hij precies gaat doen gaat Ruud verder. Maar ik heb zeker al ideeën en ben mijn plannetjes al aan het smeden. Kunnen we binnenkort meer van Ruud verwachten? We houden het in de gaten voor je!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 37    Gemiddelde: 3.8/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
 1. Bardy247 at 23:21

  Ik vind het getuigen van een creatieve armoede getuigen als blijkt dat Ruud als echte nieuwe bewoner in gegaan/gezet..
  Ik heb stille hoop dat blijkt dat hij er tijdelijk in gegaan/gezet is om de boel op te schudden, maar vrees dat hij de nieuwe bewoner is. Dat hij voor onrust in de groep zorgt is op zich wel goed, maar ik had liever gezien dat er een nieuwe sterke persoonlijkheid binnen zou komen die de boel financieel weer aan de gang kan krijgen en voor spanningen gaat zorgen door de balans in de groep te verstoren. Geld verdienen is geen kwaliteit van hem en dat zal toch hard nodig zijn

  Als er zoveel werk was dat het niet door de 15 bewoners gedaan kan worden, zou ik me voor kunnen stellen dat ze wat vrijwilligers kunnen gebruiken, maar dat is absoluut niet het geval. In tegendeel. Alleen het hout van de kozijnen en de bedden waarop ze slapen, werkt. Utopia wordt steeds meer een vakantiekamp waar het voor de bewoners goed toeven is.

 2. anneke at 22:33

  Dat kan weer wat worden met die Ruud.
  Heeft nooit wat gedaan in Utopia , gaat het deze groep geld kosten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *