Cemal wil duidelijkheid en spreekt Romy aan

Cemal wil duidelijkheid en spreekt Romy aan

Cemal en Romy zijn voor zover het duidelijk is tijdelijk uit elkaar. Echter lijkt Cemal ook niet 100% zeker te zijn want hij besloot afgelopen avond Romy aan te spreken over hun relatiebreuk. Hoe zit het nou precies?

We zagen Cemal afgelopen avond bezig met het bed waar hij met Romy in lag. Hij maakte een kant los zodat het geen tweepersoonsbed meer is. Terwijl hij dat aan het doen was kwam Romy even kijken. Waarom ga je het bed uit elkaar halen? vraagt ze. Cemal legt uit dat hij Romy ruimte wil geven en dit is wat daarbij hoort.Echter lijkt Romy er niet heel blij mee te zijn wat voor verwarring bij Cemal zorgt. Wat wil je nou vraagt hij dan oopk een aan tal keer. Romy wuift het een beetje weg, laat maar voegt ze eraan toe… Even besluit Cemal nog een poging te wagen bij Romy om nogmaals het gesprek aan te gaan. Zodra hij Romy ziet in het weiland vraagt hij waarom zij het raar vind dat hij het bed los schroeft. Ik vind het gewoon niet leuk om te zien antwoordt Romy. Het is gelijk zo officieel. Cemal legt uit dat zij degene was die om ruimte vroeg. Dat kun je mij niet verwijten benadrukt hij. Ook laat hij weten dat hij twijfels bij Romy voelt. Ik weet niet goed hoe ik daarmee om moet gaan geeft hij toe. Romy kan het niet ontkennen en zegt dat het niet met Cemal te maken heeft. Ik zit zelf in een dipje en daar ben jij op dit moment de dupe van legt ze uit. Dat is altijd zo met degene van wie je houdt voegt ze eraan toe. Cemal snapt het, maar laat wel weten dat hij zich op het ergste voorbereid. Ik hou heel veel van je, maar tegelijkertijd weet ik dat een relatie in Utopia heel moeilijk is.Ook wil ik het verblijf hier niet moeilijker maken dan dat het is. Je gaat me in een rollercoaster zetten en dat wil ik niet sluit hij af.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 33    Gemiddelde: 3.5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
  1. lena at 10:54

    Heel goed cemal laat je niet gebruiken. Ze wil alleen de lusten maar niet de lasten. En stel dat ruud haar niet ziet zitten moet ze natuurlijk zonder problemen terug kunnen naar cemal. Nou cemal dumpen die handel, ze verdient je niet.

  2. Jo at 08:42

    Goed zo Cemal dat is duidelijke taal je word gewoon in de maling genomen ze probeert nu Ruud te versieren en als dat niet lukt ben jij weer goed genoeg.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *