Karin krijgt tuinier les van Cees

Karin krijgt tuinier les van Cees

Nog meer nieuws van afgelopen avond, zo waren Cees en Karin nog laat bezig in de tuin. Het was immers mooi weer. Al snel ontstond er een gesprek tussen de twee… Vragend vraagt Karin of al het onkruid er al uit is. Cees buigt zich over de planten om nog eens goed te kijken. Dit is geen onkruid legt hij vervolgens uit terwijl Karin het verkeerde uit de grond trekt. Vervolgens neemt Karin alle planten nog eens door met behulp van Cees. Dit zijn kruiden legt tuinman Cees uit. Dit is rozemarijn, dit is tijm en dat is oregano. Oregano is heerlijk in pasta’s.  legt hij tijdens zijn kruiden lesje. Karin is enorm gefascineerd door de uitleg van Cees en probeert alles goed te onthouden. En dit is salie gaat Cees verder.Een heel sterk kruid wat vooral lekker is bij kip of varkensvlees voegt hij eraan toe. Daarna lopen de twee nog wat te schoffelen in de tuin. Heeft Karin haar nieuwe roeping gevonden?

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 3.3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. Jo at 08:44

    De oudjes doen het nog goed daar kunnen de jongeren nog een voorbeeld aan nemen het is nu toch te warm om op bed te liggen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *