Rob in gesprek met Rolf over negativiteit

Rob in gesprek met Rolf over negativiteit

Rob en Rolf hebben een gesprek gehad met elkaar, een goed gesprek. Rob had namelijk negatieve dingen gehoord en wil dat eens bespreken. En dit deden de twee buiten bij de schuur lekker in het zonnetje wat toen nog scheen.

Vind je het oké als ik open kaart met je speel? vraagt Rob aan Rolf. Ja natuurlijk antwoordt Rolf. Rob begint te vertellen en zegt tegen Rolf dat hij bij hem het idee heeft dat hij met een hele andere mindset Utopia binnenkwam dan ik ga hier wonen, in een samenleving.Rolf is het er niet mee eens en benadrukt dat hij er blank in gegaan is. Nee antwoordt Rob, dat geloof ik dus niet. Jij bent echt iemand die tactisch speelt en een spel speelt. Je hebt je huiswerk ook iets te goed gedaan toen je  binnen kwam en had al een heel plan klaar staan. Rolf is het nog steeds niet eens met zijn mede bewoner Rob. Rob gaat nog even door en vraagt of hij een vraag mag stellen, ik weet niet of je het leuk vindt om te horen maar iedereen rodelt en ik hoor veel dingen. Waarom heb je gezegd dat je een leadzanger geweest bent van een band? Rolf lacht en antwoordt dat het een grap was. Rob lacht niet, volgens hem krijg je nu dat mensen hem niet meer geloofwaardig vinden. Ze denken dat je over bepaalde dingen liegt. Ik snap niet goed waarom je het jezelf zo moeilijk maakt voegt hij eraan toe. En je wordt ook veel gepest, het is ook gewoon een tough world hier.  En ik moet toegeven dat het met het eten wel echt te ver ging. Ik ging zelf ook te ver, maar ook Wim en Cees. Eigenlijk ging iedereen te ver. Doelend op het eten wat Rolf gemaakt had en door iedereen afgekraakt werd. Maar volgens Rob is de reden ook wel te achterhalen. Je accepteert arrogantie. Als je binnenkomt met een arrogante houding moet je het ook waarmaken. Je hebt te hoog van de toren geblazen en anderen voelen zich nu gepasseerd. Je hebt heel wat waar te maken, met zulke grote woorden.Niet veel later komt er ook nog een advies, betrek mensen in je werk de komende weken. Werk samen en probeer de keuken niet de domineren. Anders zijn volgens Rob de stemmen voor Rolf geteld. Zal Rolf wat met het advies van Rob doen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 2.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 10 reacties op dit artikel
  1. MariaBora at 12:36

    Wat er hier over en weer geschreven wordt heeft helemaal niks meer met Utopia te maken maar met onderlinge meningsverschillen die hoog kunnen oplopen. Er wordt nl. niet op de mensen van Utopia gereageerd maar op de mensen die hier schrijven, er zitten nou eenmaal 13 galbakken in Utipia.

  2. Hortence at 19:42

    Rolf,jij moet Cees recht op zijn bek slaan,dan laat hij jouw met rust.Een iedere die in de loods is heeft al gelogen.Bjorn,jij kan niet zingen!!!!Schijf dat op als je het niet kan onthouden.Cees,geeft en blijft jouw maar uitdagen.Jij die hem in Utopia heb gehouden.Ik weet nog steeds niet waarom jij die oude gek niet naar huis hebt gestuurd.Cees,loopt de hele dag achter jouw aan en houd in de gaten wat die Rolf doet.
    Rolf heeft meer gedaan dan die Bjorn en Cees die langer in de loods zijn.Erg dat een oude man zich zelfs zo naar beneden haalt op de tv.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *