Rolf wil het goedmaken met Bas

Rolf wil het goedmaken met Bas

Eerder lieten we al weten dat Rolf niet gaat koken voor Didi en Bas. Morgen vindt hun date plaats maar helaas zonder diner. Echter lijkt Rolf zich er redelijk lullig over te voelen en gaat daarom het gesprek met Bas nog eens aan.

Bas zit bij Baas Beach en Rolf besluit daar het gesprek aan te gaan. Hij begint eerst over tomatensap en begint daarna over het etentje. Ik wil wel wat bites maken voor bij de champagne zegt de kok. Wel moet hij improviseren en doen met het geen wat er in de koelkast ligt voegt hij eraan toe. Maar het hoeft ook geen haute couture te zijn stelt Bas Rolf gerust. Ja, dat wilde ik dus wel antwoordt Rolf teleurgesteld. Het zal nu lastig worden om iets leuks op tafel te krijgen. Er is helemaal niets meer, er zijn niet eens boodschappen gedaan voor het avondeten voegt hij eraan toe. Doe maar gewoon iets leuks antwoordt Bas. Rolf maakt zich ondertussen druk om toch nog iets leuks te verzinnen, maar wat het gaat worden is dus nog even afwachten. We zijn benieuwd…

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
 1. anneke at 17:33

  Is Rolf bang dat hij eruit moet .Net of champagne niks kost , maar kan ze gewoon niet eten wat er gegeten wordt en dan met iedereen in plaats van met Mark
  Hij heeft Mark gevraagt omdat die met alles zijn goed keuring geeft.

 2. MariaBora at 16:18

  Rolf je zegt, er is helemaal niks meer, nou dan ben je gauw klaar, dan kun je niks maken, wie doet die boodschappen dan eigenlijk, is iedereen zo druk met z,n eigen boeltje dat niemand daar aan denkt.

  • joze at 19:43

   Gabrielle had de boodschappen besteld, maar dat luie mens kijkt of vraagt
   nooit wat er bestelt moet worden.
   Het belangrijkst is dat wanneer zij wil koken alles er is en dat er genoeg
   rookwaar en drank is voor haar “vrienden” daar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *