Etentje met Didi gaat niet door

Etentje met Didi gaat niet door

Morgen komt de date van Bas, Didi langs in Utopia. Bas wil graag verder daten met Didi na de date avond, deze vindt morgen plaats. Na de eerste domper dat Didi niet wil blijven slapen is er nu een tweede domper…

Rolf had namelijk beloofd om voor Bas en Didi te kopen echter gaat dat niet door. Bas heeft geen geld om dit te bekostigen en Rolf vindt het zonde om het luxe diner te betalen vanuit de BV. Het is gewoon niet eerlijk tegenover de anderen van de BV voegt Rolf eraan toe dit het met Bas bespreekt. Bas baalt zichtbaar, zeker nu er weer een tegenslag bij gekomen is. Rolf snapt hem wel en heeft gelukkig een oplossing bedacht. Ik heb een fles champagne besteld, die mag jij hebben om samen met Didi op te drinken. Bas moet het er maar mee doen het is niet anders! Hopelijk wordt het morgen toch nog gezellig voor hem…

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 4.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 11 reacties op dit artikel
 1. Tony at 17:41

  Die Rolf is nog gestoorder, dan ik dacht.
  Gaat hij ook de onkosten van dat onderzoeksbureau betalen ? Ja, tochzekr !
  En dan lekker naar huisje toe, dag Rolfje….

 2. joze at 19:36

  Volgens mij heeft Bas in het begin gezegd dat hij op vrouwen valt
  maar niet vies is van mannen, dus BI.
  En waarom zou dat etentje niet van de B.V mogen?
  Sommigen daar snoepen en drinken dure dranken van de B.V
  en dat vinden ze normaal !

  • anneke g at 23:48

   Ben het met je eens je ziet hem niet roken en volgens mij ook niet drinken , maar daar in tegen koopt hij met of zonder goed keuring wel eitjes en andere dieren.
   Een etentje met z’n allen en dan wat de pot schaft

 3. Hortence at 15:58

  Bas,is gewoon een homo.Hij doet zich voor als een grote vrouwen versierder .Elke vrouw die in de loods komt val hij lastig.Hij ,val hij op de zus van Ivan.Een paar dagen er voor had hij nog een date in de loods.Wat klopt toch niet.

 4. Boerderijbert at 15:35

  Wat een druif is die Druif. Geen geld geen eten. Bas denkt alles te kunnen regelen maar gelukkig is er ook nog een wijs iemand in Utopia. Ik blijf Bas een gluipert vinden die totaal niks uitvoert. Didi kan beter thuis blijven dat is veel gezonder.

 5. Druif at 15:07

  Waar haalt die eikel van een Rolf de Gore moed vandaan om dat diner te weigeren! Zeg dan gewoon dat je het niet kan omdat je nou eenmaal geen kok bent maar een gewone huis tuin en keuken “koker ” een ei bakken lukt misschien nog met een kilo zout erop. Ik had die champagnefles op zijn harsens kapot geslagen . Hij heeft geluk dat bas een softe jongen is het had Ivan niet moeten overkomen . De meeste niet denk ik. Bas gooi zijn nest vol met stront van de koeien . Is hij nou helemaal belazert:(:(:(

 6. SANNIE at 14:59

  En wat kost een beetje fatsoenlijke fles champagne dan? Voor dat geld kun je ook een lekker eenvoudig maaltijdje op tafel zetten, maar pocher Rolf zal er wel weer geen zin in hebben en koopt het af met een fles champagne onder de noemer, te duur voor de BV

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *