Een groep Utopianen organiseert een Utopia 2 reünie waar fans bij kunnen zijn

Een groep Utopianen organiseert een Utopia 2 reünie waar fans bij kunnen zijn

Brenda laat op Facebook weten dat er een Utopia 2 reünie georganiseerd wordt. De meeste Utopia 2 bewoners zullen hierbij aanwezig zijn. De reünie is 24 januari in De Commerce te Kruisland. En zelfs aan vervoer is gedacht. Speciaal voor de fans is er een optie geregeld om voor maar 13,- vanuit Amsterdam of Rotterdam mee te rijden naar het evenement. Brandon, John, Hiske, Alexandra Christel, Mylene, Jens, Timothy, Gerrit, Brandon , John,  Silvio, Erik, Shelley , Lotus, Franny, Dylan, Kaylee, Maikel,Joaquin, Manon en Brenda zelf er sowieso. Sanne, Andrea en Jessie en Jeffry kunnen er helaas niet bij zijn. Een wordt echte Utopiaanse avond met optredens van Utopiaanse dj’s en er zal zelfs een mogelijkheid zijn om op de Polly te gaan met jouw favoriete Utopiaan. Tickets enkel online te verkrijgen, kosten 8 euro en kun je hier bestellen. Meer informatie over het evenement kun je hier terugvinden.

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 47    Gemiddelde: 3.2/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. Margaretha at 19:13

    Wat gezellig om een reünie te gaan houden met fans erbij.
    ( ik mis Merel nog wel in het rijtje )
    Als Brenda slim is dan houdt zij daar ook een inzamelings actie !

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *