Dit is de top vijftien heftigste ruzies van Utopia

Dit is de top vijftien heftigste ruzies van Utopia

Utopia is na bijna zes jaar gestopt en niet meer te zien op de buis. Inmiddels is bekend geworden wat de vervanger van Utopia is. Het reality genre lijkt zoals Utopia was lijkt hierbij verdwenen uit de televisiewereld. Of komt Big Brother toch nog terug op een zender? Er zijn verschillende roddels over, afwachten zullen we maar zeggen. We houden het in ieder geval in de gaten. Tot die tijd brengen we nog wat nieuws van de Utopianen in de buitenwereld en blikken we terug op de mooie tijd in Utopia. Alhoewel dit wat minder is natuurlijk, we blikken namelijk even terug op ruzies. Dit is de top vijftien heftigste ruzies in Utopia. Herinneren jullie het nog?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 3.4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *