Dat was het dan, Utopia 2 is definitief gestopt!

Dat was het dan, Utopia 2 is definitief gestopt!

Na bijna 6 jaar en 21.077 + nieuwsberichten over Utopia zit het er helaas bijna op voor Utopiatvshow.nl 🙁 . En wat zijn het een aantal leuke jaren geweest! Wat begon als hobby liep volledig uit de hand, in positieve vorm. Met technische uitdagingen om online te blijven door de extreem grote aantallen bezoekers, de leuke, grappige, vreemde en minder leuke gebeurtenissen waar over geschreven werd. Geen een dag was hetzelfde. Al met al kijk ik terug naar leuke jaren! Utopiatvshow.nl wil alle trouwe lezers, Utopia fans en betrokkenen hartelijk bedanken voor het volgen, het lezen en het reageren.

De live streams van de officiële site zijn inmiddels offline. Utopia 24/7 volgen gaat dus niet meer. De finale wordt namelijk alleen uitgezonden op tv. Uiteraard gaat Utopiatvshow.nl zo lang als mogelijk is door met het publiceren van nieuwtjes en komen we uiteraard terug op de finale van Utopia 2. Want wie de winnaar is, blijft nog altijd de grote vraag. Alvast fijne feestdagen en een voorspoedig 2020 gewenst en hopelijk tot snel. Want wie weet…

Thom
Beheerder Utopiatvshow.nl

Bekijk hier de laatste drie minuten van de live streams terug

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 219    Gemiddelde: 3.7/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 10 reacties op dit artikel
 1. mekking at 15:12

  Wij hebben genoten van de aller laatste Utopia ………….. wij wensen de finalisten van Utopia 2 het aller best toe voor de toe komst wij hebben 6 jaar gekeken ……….
  wij wensen iedereen die betrokken was met het maken van Utopia een fijne kerst en een gezond 2020 toe …………….. Henk en Wendy

 2. arie at 15:46

  bedankt voor utopia 1
  super bedankt voor utopia 2

  Utopia 3, wanneer zal dat beginnen?
  Een samenleving in kleine self supporting huizen,
  met eigen energie en voedsel en een eigen utopia munt
  ik zie ernaar uit !

 3. willeke hesta at 11:02

  Geweldige site ,heerlijk altijd vooruit geweest met de show,maar nu, wat een afgang die t.v show het is afgelopen maar….wij kijkers sukkelen er achter aan ,aan het lijntje gehouden ,weten nog niet wie de winnaar is terwijl de winnaar al thuis zit.

 4. Nevel at 22:55

  Beste Thom,Wees trots op je zelf voor je tomeloze inzet voor deze site. Heb enkel deze site al die jaren gevolgd omdat ik het de meest eerlijke site vond.Af en toe smakelijke gelachen om gepikeerde reacties en stilletjes een beetje meegeleefd als je wegens persoonlijke omstandigheden soms even niets cq later pas iets pooste. Hartelijk dank
  voor alles en wellicht tot een volgende realityserie. Fijne feestdagen en een inspirerend 2020 gewenst!

 5. Petra at 16:40

  Jullie enorm bedankt voor het continu, jaren up tot date houden van Utopia info. Woorden schieten mij hiervoor eigenlijk te kort. Heel erg bedankt en jullie ook alvast de beste wensen❤️

 6. zomaar een lezer at 16:39

  Heel hartelijk dank voor de bijzondere en correcte informatie die kleine columns waren.
  Tof om te lezen en omdat ik zelf niet naar de uitzendingen heb gekeken heb ik toch een goed beeld gekregen wat zich in Utopia 2 afspeelde.

  Het ga je goed.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *