De familie en vrienden van de finalisten zijn in Utopia 2 gearriveerd

De familie en vrienden van de finalisten zijn in Utopia 2 gearriveerd

Brandon zit rustig te wachten in de silo en opeens gaat de poort open. Brandon wordt er hardop geroepen en de familie van Brandon komt het terrein op. Nadat het bezoek van Brandon binnen is, komt het bezoek van Franny binnen. Franny zit in de stoel voor haar make-up en ze hoort haar bezoek haar naam roepen. Zijn we bijna klaar vraagt ze ongeduldig aan de visagisten. Maar ze krijgt nog even een laatste finishing touch voordat ze haar bezoek kan begroeten. Franny doet de deur open en ze springt in de lucht van blijdschap. Enthousiast zwaait ze naar haar familie en vrienden. Vervolgens komt het bezoek van Gerrit binnen en hij begroet ze vanuit het raam. Al snel na het bezoek voor Gerrit, komt het bezoek van Hiske binnen. Ze wordt al snel emotioneel. Tot slot komt het bezoek voor Merel binnen. Mama roept ze. En rent naar buiten en ze vliegt haar familie en vrienden huilend in de armen. De andere bewoners kijken toe. De tranen rollen over Merel haar wangen. Ze heeft van haar beste vriendin te horen gekregen dat ze is bevallen. Wat later besluit Merel om toch maar terug naar de silo te lopen en haar bezoek neemt plaats in de tent. De finalisten worden verder opgemaakt, terwijl de familie en vrienden van de bewoners gespannen in de tent afwachten.

Voordat de finale losbarst staat er voor het bezoek een tafel in de caravan klaar met een lekkere lunch. Vanuit de tent lopen de familie en vrienden naar de caravan om wat eten te halen. Zo kunnen ze soep halen, belegde broodjes, koffie en thee. Er wordt goed gezorgd voor het bezoek en de sfeer lijkt er goed in te zitten. In de silo is de spanning ondertussen om te snijden. Zenuwachtig roepen de finalisten vanuit de silo naar hun bezoek. Nu is het wachten tot de finale start…

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 145    Gemiddelde: 3.9/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *