De finalisten worden geïnterviewd door shownieuws

De finalisten worden geïnterviewd door shownieuws

De belangrijkste dag in Utopia 2 is aangebroken. De vijf finalisten hebben hier heel lang op gewacht. Een van hen zal vandaag met dé titel naar huis gaan. Shownieuws komt vandaag ook langs om de finalisten te interviewen.

Hey Hiske, goedemorgen. Hoe gaat het? vraagt de verslaggever. Ja, ik ben heel zenuwachtig antwoordt Hiske. Ik maak misschien kans op de titel voegt ze eraan toe. Wat ga je zo zeggen als je je familie ziet? is de volgende vraag. Hiske laat weten dat ze het spannend vindt. Ik moet nu al bijna huilen voegt ze er lachend aan toe.

Shownieuws wil alle Utopianen nog even spreken en ze lopen door naar Gerrit, die ook in de silo zit. Gerrit, een bijzondere dag vandaag! Hoe voel jij je wordt er gevraagd. Ja, heel erg zenuwachtig antwoordt Gerrit. Ik had het in het begin niet zo erg, maar nu begint het toch wel spannend te worden gaat hij verder. En ook veel visagie vandaag. Waarom is dat? Het is een bijzondere dag natuurlijk, dus dan mogen wij er ook goed uitzien reageert Gerrit. Ik had ook nooit verwacht dat ik hier zou staan benadrukt hij. Het interview wordt onderbroken, want de bewoners beginnen af te tellen. De lijnen gaan sluiten. Dit was de laatste kans voor de fans om te stemmen. Nadat de bewoners hebben afgeteld, gaat shownieuws verder naar Franny.

Hoe heeft Utopia jou veranderd? vraagt de verslaggever aan Franny. Ik ben heel erg gegroeid laat Franny weten. Ik kwam als een onzeker meisje binnen en ik ben nu echt een zekere vrouw geworden. En wat ga je doen als je zo thuis bent? Als eerst knuffelen met mijn familie, vrienden en mijn hondje. Die heb ik namelijk al 13 maanden niet gezien zegt Franny. Ze sluit haar interview af door te zeggen dat ze supertrots is op iedereen. Shownieuws gaat verder naar Merel. Hoe spannend vind je de finale? vraagt de verslaggever aan Merel. Dit is echt de spannendste dag van mij leven roept Merel enthousiast. Wat ga je doen na Utopia? Ja mijn beste vriendin is hoogzwanger, dus ik wil haar heel graag weer zien vertelt Merel. En mijn familie natuurlijk!

De cameraploeg is natuurlijk ook benieuwd naar de reacties van Brandon en stelt hem wat vragen. Brandon, wat een dag hè? begint de verslaggever. Ja, en vooral zwaar reageert Brandon. Hoe denk je dat het verder gaat buiten? Ik denk gewoon heel nuchter zegt Brandon. Lekker uitgaan met vrienden en wellicht studeren voegt hij eraan toe. Shownieuws sluit het interview af en ze gaan door met de rest van het item. Ze hebben nog wat beelden nodig om te kunnen editten. Hoe zal de finale verlopen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 46    Gemiddelde: 4.2/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *