De bewoners van Utopia 2 maken zich klaar voor de grote dag, de finale!

De bewoners van Utopia 2 maken zich klaar voor de grote dag, de finale!

Vandaag is het zover, de finale van Utopia 2. De vijf finalisten zijn vandaag al vroeg wakker. Ja hoor roept Hiske enthousiast. De finale schreeuwt Gerrit op zijn beurt. Dat is toch fantastisch, jongens voegt hij eraan toe. Al snel stappen de bewoners uit bed om zich klaar te maken voor de grote dag. Genieten van elk moment zegt Hiske en daar is Merel het mee eens. Wat later stapt de visagist het terrein op om de bewoners er als pareltjes uit te laten zien. Enthousiast wordt de man met zijn team ontvangen opgevangen door Hiske. Ook de andere bewoners stellen zich voor. Niet veel later gaat de eerste finalist de visagie in.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 70    Gemiddelde: 3.7/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *