De bewoners gaan de laatste nacht van Utopia 2 in

De bewoners gaan de laatste nacht van Utopia 2 in

De laatste avond in Utopia 2 is bijna ten einde. Alle bewoners voeren hun laatste avondritueel uit, ook rapen ze alvast alle spullen bij elkaar die ze niet meer nodig hebben. Merel maakt het voor zichzelf comfortabel in het tweepersoonsbed dat in de boot staat. Nou bootje, dat was het dan zegt ze hardop. Bedankt voor al deze maanden voegt ze eraan toe. Ook zegt ze dat het het lekkerste plekje van Utopia was. Hiske is op haar beurt wat minder spraakzaam, ze loopt nog even naar de silo en maakt een kop thee en een glas water voor zichzelf, waarna ze naar haar slaapplek loopt. Ook Brandon gaat liggen zonder wat te zeggen maar als hij eenmaal in zijn bed ligt gaat hij ook hardop tegen zichzelf praten. Laatste nacht in Utopia, wat voelt dat gek hé.

Gerrit en Franny zoeken vooral het gezelschap bij elkaar op. Nadat Gerrit tegen Hiske heeft gezegd dat hij er straks aankomt gaat hij terug naar Franny om haar welterusten te wensen. De twee geven elkaar een kus. Laatste nachtje zegt hij. Franny geeft aan dit erg raar te vinden. Ook zeggen ze allebei dat ze een beetje emotioneel werden toen ze op het strand iedereen gingen bedanken. Daarna scheiden hun wegen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 16    Gemiddelde: 4.4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *