De bewoners staan stil bij het stoppen van Utopia 2 en bedanken achterban en fans

De bewoners staan stil bij het stoppen van Utopia 2 en bedanken achterban en fans

Hiske heeft afgelopen avond iets voorbereid voor de laatste avond in Utopia 2. Hiske neemt het woord. Ze vertelt dat ze de letters bedankt in het zand hebben geschreven om alle kijkers en hun achterban te bedanken. Voordat dit gebeurt wil Merel graag nog even wat zeggen. Ze vertelt over haar kledinglijn die zij in Utopia 2 is begonnen, WRTW. Ik had nooit durven dromen dat dat zo’n bizar groot succes zou worden zegt ze trots. Ook bedankt ze haar achterban, de andere bewoners en de kijkers. Ik had dit voor geen goud willen missen besluit ze.

Ook Gerrit neemt nog even het woord. Utopia is een heel bijzonder platform begint hij. En vertelt verder dat hij nog nooit zoveel betrokkenheid gevoeld heeft met iets waar hij onderdeel van is. Ik vind dit verschrikkelijk voor de mensen die dit straks moeten missen zegt hij. Het stoppen van Utopia veroorzaakt weer een mooi begin voor iets nieuws. Uiteindelijk proost hij op de bewoners. Franny wil ook nog iets kwijt. Utopia, je bent geweldig en je hebt me hartstikke gelukkig gemaakt. Dat komt ook door de mensen thuis die me hebben gesteund. Daar ben ik iedereen echt heel erg dankbaar voor.

Bran vraagt Hiske vervolgens. Brandon zegt dat hij iedereen graag wil bedanken. Wat Ger ook zegt, dat zoveel mensen achter je hebben gestaan die zo met je meeleven, terwijl je eigenlijk gewoon jezelf bent zegt hij. Dat is een heel mooi compliment voegt hij eraan toe. Hiske doet daarna nog een kleine eindspeech waarbij ze vertelt wie ze hoopt dat er bij de poort staan. Jongens, bedankt. Het was een mooie tijd eindigt Hiske. Vervolgens steken ze de stekkers in het stopcontact en branden de letters bedankt in het zand.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 44    Gemiddelde: 3.8/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. Ria at 10:09

    Wie verstierde weer Brandon z’n intervieuw en wie heeft weer haar grote klep overal tussen gegooid.Ik hoop echt dat Brandon of Hiske wint.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *