De finalisten krijgen bezoek van een stylist

De finalisten krijgen bezoek van een stylist

De spanning in Utopia loopt afgelopen avond op, de finale is in aantocht. Om de bewoners op de grote dag voor te bereiden heeft Merel een stylist gevraagd om de bewoners aan te kleden. Gekleed in een grijze jas met daaronder zwarte kleding, een wit boord en een hoed op komt de stylist het terrein op met een rek vol kleding. Waar moet ik heen vraagt de bezoeker aan Merel die hij tegenkomt. Ze geeft aan dat hij naar de silo moet en geeft hem meteen een compliment. De stylist heeft een kort gesprek met Billy, die aangeeft zo weg te gaan. Daarna mogen de bewoners één voor één kleding passen en krijgen ze tips van de stylist.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 10    Gemiddelde: 3.8/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *