Talpa maakt de vervanger van Utopia 2 bekend

Talpa maakt de vervanger van Utopia 2 bekend

Welk programma gaat Utopia 2 opvolgen? SBS6 geeft wat meer duidelijkheid. In januari wordt het programma Secret Life of the Zoo op het tijdslot van Utopia uitgezonden. In Februari worden er twee nieuwe programma’s uitgezonden. Er is voor gekozen om Utopia niet te laten vervangen door een ander reality programma. Het reality genre is dus niet meer… Utopia wordt vervangen door de 50/50 Quiz om 18.30 uur en de datingshow Lang Leve De Liefde. om 19.00 uur. Daarna blijven Man Bijt Hond en Lingo gewoon op de programmering staan. Over de 50/50 Quiz is nog niet veel bekend. Het is een nieuwe format bedacht door John de Mol. Met Lang Leve De Liefde springt SBS 6 in op het succes van de NPO 3 datingshow First Dates. In dit programma wordt de ideale match gezocht voor kandidaten. Niet met een zoveelste snelle blind date, maar door minstens 24 uur samen te wonen. Tijdens deze unieke slow date, die maximaal 5 dagen kan duren, gaan we kijken of de liefde aanwezig is. Wij zorgen voor een prachtig verblijf voorzien van alle luxe: de plek om nieuwe liefde op te laten bloeien.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 96    Gemiddelde: 3.5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *