Oud Utopia bewoner Cees Kamer is overleden

Oud Utopia bewoner Cees Kamer is overleden

Triest nieuws wat vandaag bekend is geworden. Cees Utopia 1 bewoner was ernstig ziek en is inmiddels op 65-jarige leeftijd overleden. In 2017 werd er ureter kanker geconstateerd bij hem. Hij werd geopereerd en zijn gezondheid leek vervolgens de goede kant op te gaan. Tot er afgelopen jaar opnieuw kanker bij hem werd geconstateerd. Dit keer werden er drie verschillende tumoren in zijn lymfeklieren. Cees besloot om zich niet meer te laten behandelen en te genieten van de tijd die hem nog restte. In de laatste maand van Utopia 2 kwam Cees nog afscheid nemen van zijn vrienden en het Utopia terrein. Hij vertelde de bewoners dat zijn gezondheid erg hard achteruit ging en dat de doktoren hem zo’n twee manden te leven hebben gegeven. Jessie heeft onlangs nog een prachtig nummer uitgebracht voor Cees om hem een steuntje in de rug te geven. Rust zacht, Cees Kamer. En sterkte aan alle nabestaanden.

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 47    Gemiddelde: 3.7/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 12 reacties op dit artikel
 1. Tamara at 10:26

  Met veel plezier altijd Cees gevolgd. Genoten van zijn kunnen genieten van de eenvoudige dingen.
  En hij gaf me altijd weer een glimlach op mijn gezicht door zijn mimiek en uitspraken.

  Een lief mens ben je Cees.

  Wat een groot gemis voor de mensen om hem heen, veel sterkte gewenst met jullie verlies

 2. Jeannine at 10:17

  Rust in vrede cees je was een top man en voor de nabestaande en vrienden, bekende van cees heel veel sterkte toegewenst
  En Jessie wat een mooi eerbetoon aan kees heb jij gemaakt daar hebben de bekende en vrienden en familie vast veel steun aan en denk stiekem wel meer mensen ook ik zat met tranen in me ogen toen ik hem voor het eerst hoorde

 3. Thea Litjens at 16:16

  Lieve Kees. Rust zacht. Jij was een echte utopiaan. Een voorbeeld voor velen. Heel veel sterkte gewenst aan zijn nabestaanden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *