Beluister het lied van Jessie “Ik Hoef Je Niet Te Missen”, speciaal voor Cees

Beluister het lied van Jessie “Ik Hoef Je Niet Te Missen”, speciaal voor Cees

Cees Kramer is inmiddels overleden aan de tragische gevolgen van kanker. Jessie was tijdens Utopia 2 druk bezig om speciaal voor hem een mooi lied uit te brengen. Deze is inmiddels te beluisteren. Een mooi eerbetoon aan een oud Utopiaan! Wat vinden jullie ervan?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 24    Gemiddelde: 3.7/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 6 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *