Jessie is nog altijd druk aan het werk voor het nummer voor Cees

Jessie is nog altijd druk aan het werk voor het nummer voor Cees

Afgelopen avond, na de vergadering besluit Jessie verder te gaan met zijn nummer voor Cees. Het nummer lijkt af te zijn en Jessie schrijft nog een paar teksten op. Merel komt even later het atelier binnen en ze luistert mee naar het nummer. Mooi lief, ja ik ben trots op je zegt Merel wanneer het nummer is afgelopen. Ik ga nog even schrijven totdat de inspiratie op is gaat Jessie verder. Merel kijkt stil voor zich uit. Moet ik dan alleen naar bed? vraagt Merel. Ja, weet ik niet. Ik denk dat ik wel nog even een uurtje ga zitten. Als ik goed ga, dan wil ik nog even door antwoordt Jessie en hij zet de muziek hardop aan. Wat zal de nieuwe dag brengen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 10    Gemiddelde: 3.8/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *