Dit hebben de bewoners besproken tijdens de avond vergadering van 8 december

Dit hebben de bewoners besproken tijdens de avond vergadering van 8 december

Afgelopen avond werd er een vergadering gehouden. De bewoners hebben zich verzameld in de silo. Hiske neemt het woord en ze begint over het Eten op Woensdag. Zo houden de bewoners vrijwillig een diner voor mensen die financieel niet of nauwelijks in staat zijn om in hun levensonderhoud te voorzien. We gaan natuurlijk het menu bekendmaken voor aankomende woensdag, maar voordat we beginnen is het misschien eerst leuk om te vertellen, Meer, hoe de silo eruit komt te zien zegt Hiske. Vervolgens vertelt Merel dat alle meubels die de bewoners nu zien in de silo, weggaan. Er komen hier vier ronde tafels waar zes personen kunnen plaatsnemen en met zwarte tafelkleden erover en voor de keuken willen we ook een zwarte doek, zodat dat er ook netjes uitkomt te zien gaat Merel verder.

Daarna begint Gerrit tussendoor even kort over de producten die de bewoners nog hebben om het op de webshop te zetten om te verkopen. Zo geeft hij aan dat hij en Franny morgenvroeg alles erop gaan zetten. De bewoners speculeren verder over welke Utopia producten ze nog eventueel kunnen maken voor de webshop. Daarna begint Hiske over het menu voor het diner. De amuse wordt een haring bonbon en een geiten bonbon vertelt ze. Vervolgens vertellen Brandon en Franny het voorgerecht. Zij maken een verse Italiaanse pompoensoep met verse afgebakken knoflook kaas ciabatta. Daarna beginnen Jessie en Mariska wat te vertellen over het hoofdgerecht. Zo vertelt hij dat er een vlees en visgerecht aanwezig is. Het vlees gerecht wordt een chateaubriand. En hij geeft aan wat er allemaal bij het gerecht nog meer bij zit. Daarna neemt Mariska het woord over het visgerecht. Voor de mensen die geen vlees eten, krijgen zalm met witte wijn saus met gamba’s daaroverheen. Vervolgens benoemt ze wat er nog meer op het bord komt te liggen en de bewoners beginnen te klappen. Mylène neemt tot slot het woord over het toetje. Het belooft een feestelijke maaltijd te worden. Nadat het diner besproken is, hebben Mylène en Franny nog een verrassing voor Hiske. De dames hebben samen een naamboordje gemaakt voor de Indische loopeenden die Hiske mag houden na Utopia 2. Hiske begint te glunderen en ze bedankt de dames. Hierna zit de vergadering erop.

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 15    Gemiddelde: 4.1/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *