Hiske besluit onduidelijkheden rondom de webshop te bespreken, het loopt niet helemaal goed

Hiske besluit onduidelijkheden rondom de webshop te bespreken, het loopt niet helemaal goed

De taken met de verdeling voor de webshop lijken niet helemaal duidelijk. Merel, Hiske en Jessie bespreken het samen. Ik heb geen zin om morgen weer in een verhaal te zitten dat Maris alles op zich neemt en het niet gebeurt zegt Merel. Volgens Jessie is het heel duidelijk. Hij vindt dat als Mariska de verantwoording op zich neemt het niet werkt. Vervolgens laat Merel weten dat ze twee verkeerde jassen heeft verstuurd. Jessie schrikt hiervan. Hiske besluit om de bestellingen met Mariska te bespreken.

Ik heb een vraag begint Hiske terwijl ze naar Mariska loopt. Want ik begrijp het niet meer. Wat doet Merel nu precies aan de webshop en wat doe jij? Mariska antwoordt dat Merel alle mailtjes van de jassen op de webshop heet beantwoord. Hiske aarzelt en geeft aan dat zij heeft begrepen dat Merel zo veel mogelijk heeft afgerond met de bestellingen. Dus hoe gaat dat dan? Wat gaat Merel nu doen en wat ga jij nu nog doen vraagt Hiske. Mariska geeft aan dat het voor haar ook niet helemaal duidelijk was en dat ze het prima vindt dat Merel haar eigen Utopia producten afrondt. Oké, dan is Merel daar nu verantwoordelijk voor. En Ger doet de pollies en jij doet de rest? vraagt Hiske. Ja antwoordt Mariska. Vervolgens vraagt Hiske wie de producten van Shelley afrondt. Mariska geeft aan dat zij dat samen met Brandon doet. Voor Hiske lijkt er nu duidelijkheid te zijn met de Utopia producten. Vervolgens bespreken de dames alle bestellingen en mailtjes die moeten worden afgerond, voor de einddatum van Utopia 2.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 24    Gemiddelde: 4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *