Merel bedankt Hiske, ze staat bij haar in het krijt

Merel bedankt Hiske, ze staat bij haar in het krijt

Hiske staat in de silo. Ze is haar lunch aan het maken en Merel brengt haar wat gezelschap. Merel wil Hiske namelijk bedanken. Merel heeft eerder vandaag een heerlijk ontbijtje voor haar geliefde Jessie gemaakt. Terwijl Jessie samen met Hiske het dierenverblijf aan het schoonmaken was, heeft Merel alle voorbereidingen gedaan. Ze heeft zelfs een armbandje voor Jessie gemaakt. Hiske heeft Merel erg geholpen door Jessie af te leiden, zodat Merel haar ding kon doen. Ook is Hiske tijdens het ontbijt naar de boot gelopen om het armbandje ingepakt en wel af te geven. Hiske is blij dat ze wat voor het stelletje heeft kunnen doen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 83    Gemiddelde: 4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *