Jessie kan zijn ogen niet geloven als hij een verrassing van Merel krijgt

Jessie kan zijn ogen niet geloven als hij een verrassing van Merel krijgt

Merel heeft op deze dag grootse plannen. Terwijl Hiske met Jessie het dierenverblijf schoonmaakt, is Merel bezig met een verrassing. Ze staat in de silo en ze is bezig met een ontbijtje voor Jessie. Merel laat zichzelf van haar beste kant zien. Zo maakt ze een lekkere carpaccio en verse jus. Merel heeft ook nog een speciaal cadeau voor Jessie. Het is een armbandje met de letter M erin gegraveerd, om zo hun liefde te symboliseren. Ingepakt en wel geeft ze het cadeautje aan Hiske, zodat zij het tijdens het ontbijt kan langs brengen. Jessie loopt de boot in en hij is sprakeloos. De croissants en carpaccio liggen klaar. Omdat ik van je hou zegt Merel. Jessie krijgt ook meteen zijn cadeautje. Hij opent het en hij is er erg blij mee. Het is zo schattig reageert hij en de twee genieten van hun ontbijtje.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 16    Gemiddelde: 3.1/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *