Merel en Jessie werken lang door om alle bestellingen te verwerken

Merel en Jessie werken lang door om alle bestellingen te verwerken

Terwijl Franny en Gerrit een gezellige date hebben samen, gebeuren er afgelopen avond ergens anders in Utopia 2 zeer productieve dingen. Jessie en Merel zitten in de silo achter de computers. Ze zijn de bestellingen aan het bij houden en zijn er maar druk mee bezig. Ze pakken een hoop orders in en leggen de pakketten klaar. Ze willen zoveel mogelijk doen dus het gas zit er aardig op. Na een aantal uur aan het werk besluiten ze dat het goed is voor vanavond. Ze ronden het werk voor vandaag af en maken zich klaar voor bed. Zullen de bewoners de rest van de bestellingen afkrijgen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 11    Gemiddelde: 3.7/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. Heidy at 16:14

    Ze zullen wel moeten want doordat ze verrassingen hadden voor beiden hebben ze een tijdje niets gedaan. Nu is het hun tijd om ook eens iets te doen. Zal tijd worden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *