Franny is erg verrast door de date die Gerrit voor haar georganiseerd heeft

Franny is erg verrast door de date die Gerrit voor haar georganiseerd heeft

Mylène, Franny en Gerrit lopen richting het huisje van de date. Ik heb een onderbuikgevoel, zegt Franny niet wetend. Als ze bij het huisje aan zijn gekomen neemt Gerrit het woord. Ik wil graag vanavond met jou slapen, zegt hij. Echt?!, reageert Franny. Dat is wel heel lief, voegt ze nog toe terwijl de twee bewoners naar binnen lopen. Nou ik hou van snoep. Chocolade koekjes, kip kerrie en ik vind dat je het verdiend hebt, legt Gerrit uit. Franny vindt het heel lief en blijft het herhalen terwijl ze even kussen. En ik heb Hiske gevraagd om een vragen box te maken, vertelt Gerrit terwijl hij de schaal uit de kast pakt. Maar voor dat ze daaraan beginnen heeft Gerrit nog iets anders bijzonders. Hij heeft nog een briefje gemaakt die hij wil voorlezen. Ik word een beetje verlegen, zegt de vrouwelijke bewoonster en Gerrit begint. Na de brief praten ze even na en schenkt Gerrit een wijntje in. Franny dacht dat Gerrit helemaal niet van alcohol houdt. Dat klopt, maar voor nu maakt ik een uitzondering, reageert Gerrit. Ook pakken ze wat lekkers en ze beginnen aan de vragen. Dat gaat een gezellige avond worden!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 69    Gemiddelde: 3.8/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *