Mylène helpt Gerrit met voorbereiden van de date met Franny

Mylène helpt Gerrit met voorbereiden van de date met Franny

Gerrit en Mylène waren afgelopen middag kistjes aan het maken. Mylène heeft Gerrit geholpen met het voorbereiden van de date met Franny. Gerrit zei tegen Mylène wat hij van plan was en Mylène bood toen gelijk aan om hem met van alles te helpen. De creatieve bewoonster geeft aan net alles klaar te hebben gezet. Zo heeft Mylène het huisje opgeruimd, gestofzuigd, glazen wijn klaargezet en chips in bakjes gedaan. Gerrit geeft aan dat hij de hulp superlief en fijn vindt. Ja, we zijn natuurlijk roomies hè, reageert Mylène. O ja, ik heb ook nog een koelbak gepakt van Brandon, voegt de bewoonster nog toe. Dan kan de wijn koud blijven. Als Gerrit naar zijn huisje loopt, zit Hiske daar. Heb jij het allemaal zo mooi gemaakt?, vraagt Hiske zich af. Nee dat heeft Mylène allemaal gedaan, antwoordt Gerrit. En ik heb er niet eens om gevraagd. Ze stelde het voor. Hiske vindt het erg lief en Gerrit is het met haar eens. Hoe zal de date tussen de twee bewoners verlopen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 15    Gemiddelde: 3.6/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *