Merel en Hiske brainstormen over het huisfeest

Merel en Hiske brainstormen over het huisfeest

Hiske en Merel zitten in de silo, ze zijn aan het brainstormen voor het diner. De bewoners willen een huisfeest als afsluitend feest geven. Voor dit feest willen ze nog een diner geven. De bewoners hadden meerdere ideeën om bij het huisfeest te doen, zo hadden ze bijvoorbeeld ook een borrel in gedachten. Maar het lijkt er nu op dat het een diner wordt. Ze brainstormen nu nog voor leuke toevoegingen voor de avond. Merel heeft bijvoorbeeld het idee om cadeautjes te kopen voor iedereen. Dit lijkt Hiske een leuk idee. Ook zijn de twee vrouwelijke bewoonsters aan het bespreken hoe ze alles willen indelen. Merel is pas geleden een website tegengekomen om tafels en stoelen te lenen. Maar dan wil ik niet van die lelijke meubels, zegt Hiske. Merel antwoordt dat dat niet het geval is. Het lijkt ze erg leuk om allemaal ronde tafels te verspreiden door de silo heen. Hiske wil even wat eten, dus verlaat het gesprek. Merel vraagt dan aan Franny of ze eventueel zou willen dansen op het huisfeest, het leek Merel in ieder geval wel heel leuk. Franny geeft aan dat ze erover na wil denken, maar het waarschijnlijk wel wil doen. Merel gaat vervolgens naar de pakketjes om ze in te pakken. Hoe gaat het huisfeest aflopen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 11    Gemiddelde: 3.4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *