Ook Merel is iets van plan voor Jessie

Ook Merel is iets van plan voor Jessie

Gisteren liet Jessie zichzelf van zijn beste kant zien en verraste hij zijn Merel met een romantische 3 gangen diner in de boot. Hun onderkomen had hij versierd met kaarsjes in de vorm van een hart. Als Franny haar ochtends vroeg Merel tegen het lijf loopt vraagt ze naar deze romantische avond. Het was echt heel leuk vertelt Merel blij. Ze had de verrassing niet aan zien komen. Nu ze toch met Franny praat, wil ze meteen iets met haar bespreken. Merel probeert al weken een verrassing voor Jessie te regelen. Ze wil namelijk een ontbijt voor hem regelen. Nu gaat dit niet gemakkelijk, omdat hij veel bij haar is. Jessie verzorgt op zondag altijd de dieren met Franny. Nu hoopt Merel dat ze tijdens dat moment ongemerkt een ontbijt kan binnensmokkelen, als verrassing voor Jessie. Zal dit haar lukken?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 35    Gemiddelde: 2.8/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *