Jessie slooft zich uit, hij heeft een romantisch gebaar voor Merel

Jessie slooft zich uit, hij heeft een romantisch gebaar voor Merel

Eerder vandaag heeft Jessie Hiske weten te strikken om mee te werken aan een geheim romantisch diner voor Merel. Hiske moest namelijk voor afleiding zorgen terwijl Jessie met man en macht een drie gangen diner voor Merel in de puntjes verzorgde. Merel had echter al snel door dat er iets aan de hand was. Hiske loopt de silo in waar Jessie druk bezig is. Ze geeft aan dat de gespreksstoffen op raken, waardoor de situatie verdacht begint te lijken. Ze had het al gelijk door geeft Jessie toe. Desalniettemin zetten ze hun plan door. Wanneer Jessie klaar is met het eten bereiden is hij niet ontevreden. Het ziet er wel leuk uit. Jessie loopt naar de inloopkast waar Hiske nog steeds Merel bezig probeert te houden. Hij geeft aan dat hij op zoek is naar zijn vriendin. O, nee ik wist het zegt Merel. Jessie en Merel lopen arm in arm naar de boot waar Merel verrast wordt door het lieve gebaar van Jessie. Dit vind ik echt heel leuk geeft Merel aan. Ze heffen het glas. Op ons.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 35    Gemiddelde: 3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *