Brandon is klaar met de troep en bespreekt zijn frustraties met Gerrit en Mariska

Brandon is klaar met de troep en bespreekt zijn frustraties met Gerrit en Mariska

Brandon, Gerrit en Mariska klagen over de hoeveelheid troep die er in de silo rondslingert. Ik begin mij er echt, echt aan te ergeren. Het is één grote t*fus bende zegt Brandon. Gerrit geeft aan dat het wel wordt opgeruimd maar vervolgens al snel weer een bende wordt. Mariska begrijpt de frustraties. Ja, je blijft aan de gang voegt ze eraan toe en ze loopt daarna naar haar kamer om even te rusten. Ondertussen besluit Brandon al een deel op ruimen. Wat later is Jessie de keuken aan het poetsen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 56    Gemiddelde: 3.7/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *