Merel heeft twijfels, liegt Mariska?

Merel heeft twijfels, liegt Mariska?

Ik moet even mijn hart luchten begint Merel tegen de bewoners die achter de computers zitten. Jessie, Franny en Mylène draaien zich om. Merel geeft vervolgens aan dat er net iemand naar haar toe kwam, waarin diegene aan haar vroeg of Mariska gisteren naar haar toe is gekomen dat ze haar jassen die ze verkoopt, ingepakt moeten worden. Merel wil niet aangeven welke persoon dit vertelde. Volgens Merel is Mariska niet naar haar toegekomen en ze legt uit dat ze het vervolgens aan Mariska vroeg. Ze werd helemaal zenuwachtig, dus ik zei heb jij dat gezegd ja of nee, waarop ze antwoorden van niet. Dus de persoon die naar mij toe kwam, die liegt? vroeg ik haar.  Zo vertelt Merel verder dat Mariska aangaf dat degene die haar dit vertelde liegt. Mylène weet dat degene die het Merel aangaf, Brandon of Hiske is geweest. Zij liegen nooit voegt ze eraan toe. Dankjewel antwoordt Merel opgelucht. Het lijkt erop dat Merel geen vertrouwen heeft in de waarheid van Mariska. Zo heeft ze eerder in Utopia twijfels gehad of Mariska liegt. Wat denken jullie ervan?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 80    Gemiddelde: 3.6/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *