Brandon, Merel en Jessie houden een bespreking over een eindfeest

Brandon, Merel en Jessie houden een bespreking over een eindfeest

Brandon, Merel en Jessie lopen naar de studio. Merel heeft namelijk een idee wat ze wil bespreken. De bewoners willen namelijk een klein eindfeest geven. Merel legt het uit aan Brandon maar loopt tegen een probleem aan. De muziek mag namelijk maar één uur aan. Eerder heeft Hiske geprobeerd bandjes te bereiken om is iets anders te doen dan dj’s. Merel geeft aan dat dit nu al niet meer werkt. Jij kwam nog met wat artiesten, dat je die kan proberen? zegt Merel terwijl ze naar Jessie wijst. Ja antwoordt hij. Jezus, maar een uur. Dat is wel heel weinig zeg. Dan ben je nog net niet in de mood en dan is het al klaar voegt hij er nog aan toe. Ja we kunnen nog ervoor, zat ik aan te denken, dat we iets van een borrel kunnen doen reageert Merel. Dat lijken de andere twee en goed idee. Merel stelt voor om dan bijvoorbeeld tussen zeven en acht een borrel te doen, opgevolgd door het feestje tussen acht en negen. Dan belt Jessie naar een artiest maar er wordt helaas niet opgenomen. Hij spreekt een voicemail in en ze besluiten verder te bespreken. Jessie komt met het voorstel om van tevoren een groot dinner te doen. Maar dan kom je met een gat ertussen zegt Merel. Misschien kunnen we iets van een chef-kok uitnodigen reageert Jessie. Dat idee staat de andere wel, maar ze weten nog niet zeker of dit wel een goed idee is. Ook met de kosten. Dit is het gewoon net niet geeft Brandon aan. Zullen de bewoners met een beslissing komen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 27    Gemiddelde: 3.6/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *