Mylène adventskalender voor de dieren maken

Mylène adventskalender voor de dieren maken

Gerrit, Franny en Mylène zitten aan tafel. Ik heb een leuk idee begint Mylène. De geitjes gaan donderdag weg. Misschien moeten we vanaf vandaag elke dag één van de dieren in het zonnetje zetten. Zoals met Katie. Dit wil ze door middel van een adventskalender gaan doen. Dat je iedere dag zo’n hokje opentrekt. Dan doen we elke dag iets leuks voor een diertje. Franny is enthousiast over haar plan. Mylène zal haar creativiteit gebruiken om een mooie kalender te maken. Ze vindt het wel jammer dat de dieren gaan verhuizen. Ik ben ook nog wel hoofd eenden zegt ze met een beteuterd gezicht. We zullen nooit meer ergens anders hoofd dieren zijn voegt ze daaraan toe. Wat vind jij van haar creatieve idee?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 21    Gemiddelde: 4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *