Jessie is iets romantisch van plan en betrekt Hiske erin

Jessie is iets romantisch van plan en betrekt Hiske erin

Hiske is achter de computer bezig met de weekboodschappen voor alle bewoners. Terwijl ze een bestellijst maakt, loopt Jessie op haar af. His, kan jij me vandaag een beetje helpen om Merel af te leiden vraagt hij. Zou je wat extra dingen willen bestellen? Ik wil gaan koken voor haar voegt hij eraan toe. Dit moet nog wel geheim blijven voor haar. Daarom mag Merel in dat geval ook de rest van de dag niet in de boot komen, of tussen vier en vijf in de keuken. Hiske vindt het goed. Ik zal wel gewoon heel veel gaan lullen. Een uur lang grapt ze. Jessie geeft aan dat hij haar een teken geeft zodra het afleiden kan beginnen. Hij gaat snel achter de computer zitten om zijn bestelling te doen. Hij vraagt hier en daar advies aan Mariska, die op de computer naast hem zit. Zal ik biefstuk of risotto maken? vraagt hij. Mariska denkt dat hij Merel blijer maakt met een lekker stukje vlees. Dat is wel echt een mannengerecht vind ik gaat Jessie lachend verder. Zal Merel de verrassing leuk gaan vinden?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 28    Gemiddelde: 3.1/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *