Jessie maakt Franny wakker om de dieren te verzorgen

Jessie maakt Franny wakker om de dieren te verzorgen

Jessie en Merel zijn op deze nieuwe dag vroeg wakker. Franny is nog in een diepe slaap. Jessie besluit om haar wakker te maken. Fran, ik denk dat je even wakker moet worden zegt Jessie. Het is half negen. Voor de diertjes voegt hij eraan toe. Franny blijft stil en ze geeft geen antwoord. Wat later besluit ze om warme kleren aan te doen en naar de dieren te lopen. Al snel beginnen de kippen en eenden haar te volgen. Hoi, eendjes zegt Franny terwijl ze het voer strooit. Jessie is ondertussen de dierenpoep aan het scheppen. Nadat de dieren verzorgd zijn, drinken Jessie en Franny samen een kop koffie. Wat gaat deze dag nog meer brengen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 61    Gemiddelde: 3.5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *