Hiske probeert wat bandjes te regelen voor het feestje volgende week

Hiske probeert wat bandjes te regelen voor het feestje volgende week

Hiske is op kantoor en ze probeert wat bandjes te bereiken. Ze wil graag muziek regelen voor een klein feestje die de bewoners houden volgende week. Het lijkt haar erg leuk om eens een keer wat anders te doen dan altijd een paar goede dj’s. Ze wil dus een keer één of meerdere bands uitnodigen. Alle bandjes tot nu toe nemen niet op. Overal krijgt ze voicemail en daarom besluit ze het later nog eens te proberen. Ze wil ook nog een andere band uitnodigen die ze heel leuk vindt. Maar ze verwacht niet dat ze gaan komen, omdat ze erg groot zijn. Daarnaast kon Hiske geen website vinden. Gaat het haar lukken om toch nog iets te vinden?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 14    Gemiddelde: 4.1/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *