Mariska, Hiske en Gerrit spreken hun ergernissen over de webshop uit naar elkaar

Mariska, Hiske en Gerrit spreken hun ergernissen over de webshop uit naar elkaar

Mariska, Gerrit en Hiske zitten in hun huisje en ergeren zich aan de webshop. Ze vinden dat niet iedereen hun best doet. Ook zijn ze van mening dat het niet eerlijk is voor Mariska dat zij de schuld krijgt van de slordigheid van de andere bewoners. De drie bewoners zeggen nu dat iedereen zijn of haar eigen producten moet opsturen. Het is een grote rommel, geeft Hiske aan. De anderen zijn het er mee eens en vinden dat de bewoners echt hun orders moeten bijhouden. Bijvoorbeeld Merel, als er een product niet meer is, moet ze het van de webshop afhalen, legt Hiske nog uit. Dit geldt ook voor retourzendingen. Mariska, Gerrit en Hiske vinden dat dit sneller afgehandeld moet worden. Er moet een retourbak komen, zegt Gerrit dan. Dan zien mensen het misschien wel, voegt hij nog toe. De anderen zijn het met hem eens, maar dit kan volgens hen ook iets van een krat zijn. Daar is Gerrit het dan niet mee eens, want dit kan leiden tot slordigheid en onduidelijkheid. De bewoners zijn in ieder geval druk bezig de webshop weer bij te houden.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 49    Gemiddelde: 3.9/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *