De bewoners zijn erg fanatiek tijdens hun ontsnappingspoging

De bewoners zijn erg fanatiek tijdens hun ontsnappingspoging

Nadat oud bewoner Ivan de poort uit is gelopen, lopen de bewoners naar de silo. Er staat namelijk een Escape Room op de planning! De silo is helemaal omgetoverd tot het spel en Mylène en Hiske worden vastgebonden aan een stoel door twee mannen in een bivakmuts. Vervolgens gaat er een oude radiospeler af met een melding. Na de audio van de radio gaan de bewoners aan de slag met het spel. Eerst de spelregels lezen, zegt Merel vlug. Al snel openen de bewoners een brief met een codetaal die ontcijferd moet worden. De bewoners lossen van alles op om de code te kraken. Zo maken ze; rekensommen, Sudoku, puzzels en zoeken ze naar hints. Iedereen is fanatiek aan de slag met het spel en even later hebben ze de code gekraakt. Joehoe, beginnen de bewoners te juichen. Jullie hebben het binnen de tijd gekraakt!, vertelt de spelleider die zijn bivakmuts afzet. Vervolgens krijgen ze een poster mee van de Escape Room. Ik ga het ophangen, vertelt Jessie trots. Wat vond jij van het spel?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 32    Gemiddelde: 3.3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *