Oud bewoner Ivan heeft kritische vragen voor de bewoners

Oud bewoner Ivan heeft kritische vragen voor de bewoners

Wil en Shownieuws verlaten het Utopia 2 terrein maar Ivan die blijft nog even. Ik wil nog even in gesprek met ieder van jullie zegt hij. Vervolgens begint hij zijn gesprek als eerste met Franny. Ja, ik heb nog wel even jouw advies nodig zegt ze. Ivan luistert aandachtig naar haar. Zo begint Franny over de situatie van Jessie en Gerrit en dat ze daar een beetje tussenin staat. Voor wie ben je hier vraagt Ivan haar direct. Voor mijzelf antwoordt Franny. Nu Utopia eindigt wat wil je hier nog komen doen vraagt Ivan. Hij vindt dat ze zich daarop moet focussen. Franny benoemt een paar dingen waarvoor ze in Utopia 2 kwam en wat ze nu nog wil gaan doen voordat het voorbij is. Probeer alles eruit te halen voegt Ivan eraan toe. Vervolgens vertelt Ivan dat hij heeft gestemd op de mensen die het minst in Utopia hebben bijgedragen. Na het gesprek met Ivan is Brandon aan de beurt. Ivan stelt hem een paar vragen. Zo vertelt Brandon over zijn mooie tijd in Utopia. Vervolgens gaan de anderen ook één voor één in gesprek met Ivan. De bewoners vragen hem om advies en Ivan stelt een paar directe vragen over de finale. Wat zullen ze allemaal met hem delen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 76    Gemiddelde: 3.7/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *