Wil Boszhard hoopt dat Christel heel ver komt in de finale van Utopia 2

Wil Boszhard hoopt dat Christel heel ver komt in de finale van Utopia 2

Als grote fan van Utopia 2 stelt Wil Boszhard een aantal vragen tussendoor aan de bewoners. Ze wil namelijk alle ins en outs weten. Wat ga jij doen als jij hier weg bent? vraagt Wil aan Hiske. O, lieverd, dat weet ik nog helemaal niet antwoordt ze. Vervolgens vertelt Hiske dat ze wel graag naar Bali wil met oud bewoner Christel. Ik hoop dat jij heel ver komt gaat Wil hoopvol verder. Hiske kijkt Wil blij aan en antwoordt dat zij dat zelf ook graag wil. Gerrit laat aan Wil weten dat ze zo hier mag blijven in Utopia 2. We hebben nog een huisje over zegt hij. Daar moet ik nog even over nadenken zegt Wil lachend. De taart die Wil voor de bewoners heeft meegebracht wordt aangesneden. Er wordt gesmuld en er hangt een gezellige sfeer.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 83    Gemiddelde: 3.9/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *