Ivan, Wil Boszhard en Shownieuws komen op bezoek in Utopia 2

Ivan, Wil Boszhard en Shownieuws komen op bezoek in Utopia 2

De bewoners zitten gezellig samen buiten. Er wordt van alles besproken, zo speculeren ze over de finale en hoe het zal gaan met de oud bewoners. Ondertussen staat Shownieuws achter de poort. Zij houden een interview met oud Utopia bewoner Ivan en de grote Utopia fan Wil Boszhard. Ook is zij een groot fan van Ivan. Dat ze vandaag op bezoek is in Utopia met Ivan vindt ze onwijs leuk. Nadat ze het interview met Shownieuws hebben gehouden, open ze de poort. Verrast kijken de bewoners naar de poort.

Jessie kent Ivan uit Utopia 1 en hij loopt naar hem toe om hem te begroeten. Vervolgens begroet hij Wil en Shownieuws. Daarna lopen ze naar de andere bewoners. Enthousiast reageren de bewoners op de bezoekers. Wat leuk dat je er bent zegt Merel tegen Wil. Vervolgens pakt Wil de microfoon van Shownieuws. Ze vermeldt dat ze het leuk vindt om hier te zijn en ze voegt eraan toe dat ze het jammer vindt dat Shelley weg is en dat het een goede kapster was die een hoop geld verdiende. Ivan, Wil en Shownieuws besluiten om gezellig aan de tafel te schuiven buiten met de bewoners. De kampvuur staat aan en Wil stelt tussendoor met een aantal bewoners een paar sceptische vragen. Er wordt hardop gelachen en het ziet er gezellig uit. Maar wat is het doel van dit bezoek? We komen er vast en zeker op terug!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 51    Gemiddelde: 3.2/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *