Jessie roept de groep bij elkaar, de Utopia trofee wordt gemaakt

Jessie roept de groep bij elkaar, de Utopia trofee wordt gemaakt

Jessie had een tijd geleden een leuk idee om een Utopia trofee te maken met spullen van of uit Utopia 2. Met alle spullen samen wordt dan het kunstwerk gemaakt. De tafel in de silo staat vol met verfspullen en decoratie voor de trofee. Jessie zet het alarm aan van de megafoon en hij roept zijn mede bewoners bij elkaar voor het maken van de trofee. Niet iedereen is enthousiast, alleen Merel en Franny komen gelijk aan de tafel zitten voor de creatieve middag. Jessie besluit nogmaals het alarm van de megafoon aan te zetten. Brandon en Hiske nemen nu ook plaats aan de tafel en Jessie begint over de Utopia trofee te vertellen. Hij laat het eerste model zien van de trofee, een houten kistje met een metalen hart erop. Zal het een mooie trofee worden?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 31    Gemiddelde: 3.7/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *