De pinpas is verdwenen, Jessie begint een zoektocht

De pinpas is verdwenen, Jessie begint een zoektocht

Is het weer zover vraagt Franny aan Merel over de pinpas. Jessie staat naast de dames en hij besluit om actie te ondernemen. Hij gaat een paar mede bewoners langs of zij de pinpas hebben of het hebben gezien. Nadat hij langs Brandon is geweest loopt hij naar buiten en hij ziet Hiske. His roept hij terwijl hij naar haar loopt. Weet jij het? Gisterenmiddag lag de pinpas op de tafel. Hiske heeft ook geen flauw idee. Wat later loopt Jessie de silo binnen en hij begint daar te zoeken naar de pinpas. Jes zegt Gerrit die de silo binnenkomt. Jessie kijkt verbaast naar Gerrit. Geen stress de pinpas is terecht laat Gerrit verder weten. Wie had het? vraagt Jessie. Mylène antwoordt Gerrit. Jessie begint te lachen, omdat hij het niet aan haar had gevraagd.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 29    Gemiddelde: 4.1/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *